Carola Madis oma seksikast videost: eestlased ei saa naljale pihta...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carola Madis
Carola Madis Foto: Playboy Eesti

Carola Madis on postitanud YouTube'i üliseksika video, mis õpetab kuidas valmistada suus sulavat oreogasmi ehk maakeeli kirjut koera.

Video algab Carola Madise rindade eksponeerimisega,  seejärel lööb seksikiisu plastiklabidaga vastu kätt nagu oleks see piits ning asub sellega seejärel  himukalt sulatatud võid, kondenspiima, vahukomme, Oreo küpsiseid  ja kakaod kokku segama.

Vahepeal eemaldab Carola aeg luubis keelekesega Oreo küpsiste vahel oleva valge kreemi ning soovitab magustoitu valmistades ka pisut räpaseks minna. «Saad pärast oma sõrmed puhtaks lakkuda,» tõdeb Carola seda himukalt demonstreerides.

«Seejärel tuleb tainast teha kena pikk must vorst. Mulle endale meeldib paksemat sorti vorst, aga teie võite teha loomulikult ka pika ja peenikese, kui tahate,» nurrub Carola kavalalt.

«Kui vorstike õrnalt hõbepaberisse keeratud, tuleb see külmkappi panna. Näiteks kuni kolmeks tunniks. Mida kauem jaksad oodata, seda parem oreogasm,» lubab Carola.

«Mina olen olnud väga kannatlik ja tubli tüdruk ning oodanud oma oreogasmi üle kolme tunni,» pajatab neiu ning soovitab maiuspala lahtirullimisel olla samuti ettevaatlik, et oreogasmi liigse tormakusega mitte rikkuda.

Magustoitu süües nurrub Carola Madis taas kord ennastunustavalt mõnutundest ning soovib teilegi üht maitsvat oreogasmi. 
 

Video lõpus jooksvatest tiitritest saab muuseas teada, et überseksika video autor on Carola ameeriklasest kallim Printz Board. Carola tänab lõpus ka oma LAs resideeruvat sõbrannat, Janne Saart.

Paljusid lugejaid on Carola überseksikas käitumine videos siiski jahmatanud. Mõni on selle suisa pornoks tituleerinud.

Carola, mida arvad eestlaste halvustavatest kommentaaridest Sinu seksika video aadressil?

Tegime Printziga lihtsalt nalja. See oli väga lõbus projekt, mille eestlased on väga eestlalslikult ehk äärmiselt tõsiselt vastu võtnud. Tundub, et nad ei saa üldse aru et tegemist on puhtalt naljaga ja sõnade mänguga.

Videos on näha teie kümkapi ühes nurgas ka Saku Originaali. Mida see sümboliseerib?

Saku Originaal oli meie külmkapis, kuna seda müüakse juba mõnda aega ka LAs ja ma arvasin, et oleks lahe panna see sinna nähtavale kohale et eestlastel oleks videot nähes äratundmisrõõm - miskit kodumaist teiselpool maakera.

Samuti on sellel ka väike reklaamiefekt - enamus inimesi paneb seda tähele ja mõtleb et kuidas ja miks see seal on.

Mille muu põnevaga oled koos Printziga viimasel ajal hakkama saanud?

Me teeme Printziga alati palju põnevaid asju, kuna klapime hästi kõige muu kõrval ka töisel tasandil. Kindlasti teeme edaspidigi koos ka muusikavideosid. See laul, mis Printz Eestis olles Genka ja mu isaga koos tegi, on hetkel näiteks masterdamisel ja kohe varsti valmis. Loodetavasti saab sellelegi video tehtud.

Hetkel oleme aga Printziga San Diegos. Reisime tihti lähdal asuvatesse linnadesse, kuna meile meeldivad seiklused ja vaheldus. Elu on täpselt nii ilus, kui ilusaks sa selle ise teed.
 

Kiika Printz Boardi tehtud videot Carola Madisest! Is it too sexy?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles