Millise solvangu peale jalutas teleintervjuult minema Paris Hilton?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: SCANPIX

Paris Hilton jalutas keset teleintervjuud stuudiost välja pärast seda, kui naiselt küsiti, kas tema parim enne on nüüd möödas.

Miljonär-Barbie tundis end sellest küsimusest solvatuna ning lõpetas joonelt oma jutuajamise ajakirjanik Dan Harrisega ABC News ‘ist, vahendas Monsters and Critics.

Enne seda küsimust oli naine vägagi aldis erinevatel teemadel diskuteerima. Näiteks rääkis ta oma karjäärist. «Olen ühe ja sama asjaga tegelenud juba viimased 15 aastat, see on väga pikk aega iga selle valdkonna ärinaise jaoks. Pean oluliseks iseenda taasavastamist ja uute projektide leiutamist,» rääkis hotelliketi pärijatar.

«Väga paljud rikkad inimesed ei liiguta lillegi. Mina tahan, et mul oleks võimalus teha mida ma tahan, osta mida ma tahan ja mitte selleks kellegi luba küsida nagu mõned mu täisealised sõbrad seda siiani teevad,» lisas staar.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles