George Michael: Jeremy Clarkson on sigakole homofoob

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Laulja George Michael materdas saatejuht Jeremy Clarksonit, kes heitis tema üle nalja pühapäevases «Top Geari» episoodis.

Staaride avalik vaen algas hiljuti, kui Michael soovitas oma fännidel Twitteris Clarksonile pildi roosast Bentleyst saata: «Ma vannun, et see on ehtne! Ja ma kõlan nagu Jeremy Clarkson, kellel on ora perses... See on puhas campi-klassika. Jumala nimel, saatke see Jeremyle ja öelge, et see on kingitus Top Queerilt.»

Clarkson vihjas oma saates autot arvustades 1998. aasta juhtumile, kui Michael ühes Beverly Hillsi avalikus tualetis seksimas tabati: «Jaguar XKR on väga kiire ja väga lärmakas. Ja kurvides ajab see tagumiku välja kiiremini kui George Michael.»

Michael vastas Clarksoni naljale: «Tule taevas appi, härra Clarkson! Ma ei üritanud vihjata, et sinu heteroseksuaalsus on küsitav. Mul polnud mingit kavatsust sind solvata. Kuid nüüd on, sa sigakole homofoobne sitapea!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles