Galerii: "Positivus" kulges päikeses ja vihmas

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Positivus festival 2011" Salacgrivas.
"Positivus festival 2011" Salacgrivas. Foto: Heli Bernhardt

Nädalavahetusel toimus Lätis Salacgrivas viiendat korda muusikafestival "Positivus", mis kannab õigustatult Baltimaade suurima festivali nime.

Esimest korda festivali ajaloos müüdi kõik muusikasündmuse piletid läbi, isegi suur vabaõhuala ei suutnud enam rohkem inimesi laupäeva õhtul ära mahutada. Korraldajate teatel nautis tuntud ja vähem tuntud artistide esinemist kahe päeva jooksul 20 000 inimest, mis on rekordiline.

Reedesed peaesinejad olid grupid Hurts ja Editors ning laupäevased OK Go, Mark Ronson & Business INTL, James ning Röyksopp, mis kõik tõid suure Tele 2 lava esise rahvast pilgeni täis.

Kuigi aeg-ajalt kastsid festivalipublikut vihmasabinad, ei lastud sellest ennast häirida, visati kiled peale ja tšilliti mõnuga edasi. Nagu ikka, ei piirdunud "Positivus" vaid arvukate kontsertidega mitmel laval, festivalialal leidus ohtralt mängupaiku, lesilaid, baarikesi, ehete, riiete ja palju muuga kauplejaid.

Kui tänavu toimusid kontserdid kahel päeval, mis paljudelegi liialt väikse ajana tundus, kaaluvad "Positivuse" korraldajad tuleval aastal Salatsi ja kogu Baltimaade suursündmuse viimaks kolmepäevaseks kasvatada.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles