Üksikvanemate Leena ja Taavi õnn purunes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osaline Jelena Kastan
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osaline Jelena Kastan Foto: Kanal 2
Veel eelmises saates võis näha, kuidas saate «Üksikvanem otsib kaaslast» tegelased Leena (27) ja Taavi (38) teineteist armunud pilkudega hellitasid.

Ka Õhtulehe veergudel pajatati oma suurest õnnest – Leena teadnud juba esimesel kohtumisel, et Taavi on tema jaoks see õige.

«Kui Taavi päikeseprillid eest ära võttis ja ma ütlesin, et silma tuleb vaadata, sain aru, et see mäng on vähemalt minu jaoks otsustatud. Et see on see mees!» paljastas Leena tookord.

Armuleek süttis särinal juba esimesel kohtumisel ning tuvikestel ja saate tegijatel oli tükk tegemist, et televaatajad enne saate finaali sellest haisu ninna ei saaks.

Tänases saates pidi Taavi Leenale üle andma kihlasõrmuse, kuid kahjuks jääb see kaunis sündmus vaatajatel nägemata, kuna Leena lükkas kihlumisettepaneku viimasel hetkel tagasi.

«Jah, võtsime Leenaga aja maha ja kolisime mõneks ajaks lahku,» kinnitab löödud mees ka Õhtulehe reporterile. Taavi teab, et Leena on solvunud tema napsitamise- ja poissmehekommete peale.

Kahe pisikese lapsega üksi jäänud Leena sõnul läks ka tema eelmine kooselu lõhki just kaasa viinalembuse tõttu ning sama viga ei soovivat ta enam mitte mingil juhul korrata.

Taavi meelest tulebki neil Leenagaga nüüd ühise elu nimel kõvasti tööd teha, et asjad tulevikus laabuksid. Murtud mees kinntab, et tema tunded Leena vastu polevat kuhugi kadunud.

Ka Leena sõnul suudavad nad Taaviga täna normaalselt lävida, kuid seda, kas nende suhtest tulevikus veel asja võiks saada, ei oskavat ta siiski öelda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles