Villu Parvet annab nõu: kuidas meestes huvi äratada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villu Parvet
Villu Parvet Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Igal naisel on võimalik lihtsasti meis huvi äratada, kui ta kasutab õigeid vahendeid ning lõpetab pigem enda vastu töötamise, kirjutab Villu Parvet portaalis Buduaar.

Järgnevas ei pruugi olla midagi põrutavalt uut, ometi paljud naised ei toimi nii või loodavad liiga palju «naiselikule loogikale»… Me oleme mehed ja meiega pole üldse keeruline!

Lase loomal jahtida… Oleme meestena loomad, kellele meeldib jahtida. Täiesti naljakal kombel kaob meie huvi kohe, kui tunneme, et sa annad meile seksi liiga lihtsasti. Kusjuures on oluline ka see, millise mulje jätad. Kui oled tegelikult pipar, aga sinu käitumisest, olekust ja jutust on võimalik välja lugeda, et igas fooris põleb roheline tuli, siis loobume reeglina ära. Õrrita meid, aga tõrju ka kohe, nii õunid meid täielikult…

Sa ei räägi arsti ega politseiga…(loodetavasti) Naistel on vahel kustutamatu soov endast kõike rääkida, alates lapsepõlvest kuni sama päeva tegevusteni. Hoia ennast, palun, tagasi. Me tahame sind tundma õppida, su voorused ja puudused ise avastada. Pealegi arvesta, et kui sa meile meeldid, mõtleme kõik, mida me ei tea, pigem paremaks ja huvitavamaks. Salapära veetleb meid väga.

Su silmadel on jõud hüpnotiseerida… Naised, kes julgevad mehi vastu vaadata ning kohe pilku ära ei pööra, äratavad tegelikult meist palju rohkem huvi. See tekitab põnevust ja väljakutseid. Kui veel sellise silmadega kontakti lõpuks muuseas silma pilgutad, tekib meie pähe niipalju küsimusi, et oleme varsti väikeste kutsikatena sinu jalgade juures ning püüame sust rohkem teada saada.

Kanna vähem riideid… veel vähem :) See on labane, väga labane, aga töötab. Ma ei hakka rääkima lähemalt sellest, mis mõju avaldab suvel see, kui märkame veidi rohkem su jalgu, rindu ja peput. Kui ilm seda lubab, siis kanna vähem riideid ja tee seda ka mujal, kui õhtul väljas käies. Ole seksikas ka poes, tööl, koeraga jalutamas jne. Miinuseks on siinjuures see, et pead pesapalli kurika leidma, et meid eemale peksta.

Loe kõiki nõuandeid Buduaarist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles