Adam Lambert “Glam Nation Live”

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert “Glam Nation Live”.
Adam Lambert “Glam Nation Live”. Foto: Plaadi esikaas

Adam Lambert on mees, kes saavutas 2009. aastal USA tele-show’s “American Idol” teise koha. Tegu on saatega, mille litsentsi põhjal toodetakse Eestis saadet “Eesti otsib superstaari”.

Saates esitas Lambert palju rokiklassikat. Nagu selliste saadete staaridel tavaks, koosneb Lamberti esinemismaterjal peamiselt artisti jaoks mugandatud kaveritest.

Kuigi enamasti teiseks jäänut ei mäletata, on Lambertist saanud USAs üsna suur staar. Nii jõudis mehe esimene album “For Youy Entertainment” sealses plaadimüügitabelis kolmandaks ja käesolev plaat koguni esimeseks.

Mullu Põhja-Ameerikas tuuritanud mehe kontsert võeti nii filmi- kui audiolindile ta kodulinnas Indianapolises toimunud kontserdil ning paisati müüki duubelplaadil, mis koondab endas nii DVD- kui CD-versiooni.

Nagu öeldud, esitas Lambert tuuril suures osas rokiklassikat, mis oli noore artisti jaoks produtsentide poolt viimseni ära tuunitud tänapäevaseks pehmemat sorti poprokiks. Et Lambert kaifib minevikus elamist ilmselt isegi, seda tõestavad tema kontserdil kasutatud värvikad kostüümid ja esinemismaneer, mis on justkui segu Marylin Mansonist ja Boy George’ist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles