Surfilaager lõi esimese päevaga publikurekordi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse surfilaagri avapäev tõi Roostale kokku 1300 spordihuvilist.
Tänavuse surfilaagri avapäev tõi Roostale kokku 1300 spordihuvilist. Foto: Eesti Purjelaualiit

Täna keskpäeval avati ametlikult Roosta Puhkekülas Eesti purjelauahooaja iga-aastane tippsündmus ehk surfilaager, kuhu avamise hetkeks oli kohale tulnud juba 1300 surfihuvilist.


13. korda toimuv laager pakub sel aastal varasemast enam võimalusi surfiga tegelemiseks ja seltskondlikuks tegevuseks. «Oleme sel aastal kahekordistanud ka koolituste arvu ja loodame, et aina enam inimesi avastab enda jaoks selle spordiala – ka ilm on selleks suurepärane,» ütles Erno Kaasik Eesti Purjalaualiidust.

Eelmisel aastal külastas surfilaagrit kokku üle 2500 inimese.

Seekordse surfilaagri programm on tihe- reedel toimub naistele atraktiivne võistlus Roxy Ladies Surf ning samuti Minu Esimene võistlus neile, kes võistluspalavikku varem tundnud pole. Laupäeval toimub harrastajate klassis võistlus Bacardi Fun II.

Seltskondliku ja meelelahutusliku poole pealt saab surfilaagris muuhulgas õppida Martin Saare käe all kunsti ning päevajuhi Anatoli Tafitšuki juhtimisel toimuvad seltskondlikud mängud kalipsoheitest trummiõppeni. Tantsuakadeemia algatusel toimub «Tantsud surfariga», kus surfiklubide paarid oma tantsuoskuse proovile panevad.

Õhtul saab nautida head muusikat, kui astuvad üles Martin Saar, Mihkel Mattiisen, Aides, Võõras, Outloudz, Dramamama ning Denise Fontoura.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles