Vahur Kersna naaseb ETV ekraanile muusikutega mestis

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna
Vahur Kersna Foto: Marina Puškar

Eesti Televisiooni meelelahutussaadete peatoimetaja Mart Normeti sõnul pole Vahur Kersna uuel saatel «Täna õhtul...» kunagise «Estraaditähestikuga» suurt midagi ühist. Esimene salvestus on plaanis detsembris.


Normeti kinnitusel polnud Eesti Televisiooni menukaimat saatejuhti Kersnat, kes haiguse tõttu tükk aega teletööst eemal oli, kuigi keeruline taas ekraanile meelitada. «Kersna pole nii väike isiksus, et teda meelitama peaks,» selgitab ta. «Kuna ETVs on talle loodud kõik võimalused oma ideede realiseerimiseks, on see asjade loomulik käik, et pärast pausi ta just oma kodukanalis jätkab.»



Saate «Täna õhtul...» formaadi pakkus välja Kersna. «Tegu on kontsert-intervjuudega, kus igal nädalal käib tal külas üks esmaklassiline muusik või ansambel. Piltlikult öeldes istub Vahur Kersna koos bändiga laval ning arendab lugude vahel vaimukat dialoogi esineja ja erikülalistega. Saade saab olema mõnus ja meelelahutuslik,» lubab meelelahutussaadete juht.



Omaaegse «Estraaditähestikuga» pole tema sõnul mõtet ühisjooni otsida, sest uue saate tegevus käib stuudios, mis kohandatud eriliseks kontserdisaaliks, publik istub tihedalt bändi ümber ning saatejuht on koos bändiga laval. «Ehk siis meeleolu on ühtaegu intiimne, teisest küljest aga lustlik,» tähendab Normet.



Millised artistid saadet väisama asuvad, seda valib juba saate toimetus. Normeti kinnitusel on saatekülaliste komplekteerimine juba lõpusirgel ning üks on kindel – esimesena salvestatakse saade, kus Kersnaga vestlemas ja laulmas võib kuulda tänast sünnipäevalast Tõnis Mäge.



Stuudiopublikuks on võimalik ennast igaühel pakkuda. «Eksklusiivseid ja seejuures tasuta pääsmeid on meil igale kontserdile umbes sada, nii et nendele imetabastele üritustele pääsevad ainult kõige suuremad fännid,» ütleb Normet.



Esimene saade salvestatakse 10. detsembril kell 20 Gonsiori tänava telemajas. Publiku hulka pääsemiseks tuleb saata e-kiri aadressile kontsert@err.ee.



Normet rõhutab, et saatega «Täna õhtul...» täidab ETV oma rolli popmuusika jäädvustaja ning väärtustajana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles