Erisaade: Edgari linnapeatool kõigub

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM2:TALLINNA ÜHISGÜMNAASIUM, TAASAVAMINE :TALLINN, EESTI,10NOV08
Tänasest alustati uuesti õppetööd Tallinna Ühisgümnaasiumi renoveeritud hoones Pärnu mnt. Pildil kooliga tutvumine. EDGAR SAVISAAR proovis ka kooli uut vormimütsi
pl/FOTO PEETER LANGOVITS, POSTIMEES
TLNPM2:TALLINNA ÜHISGÜMNAASIUM, TAASAVAMINE :TALLINN, EESTI,10NOV08 Tänasest alustati uuesti õppetööd Tallinna Ühisgümnaasiumi renoveeritud hoones Pärnu mnt. Pildil kooliga tutvumine. EDGAR SAVISAAR proovis ka kooli uut vormimütsi pl/FOTO PEETER LANGOVITS, POSTIMEES Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX
«Erisaade» paiskab tänases, 17. novembri saates algusega kell 20.35 eetrisse raju rokipala Edgar Savisaare linnapeatooli nimel alanud tulise võitluse kiituseks.

Eelmisel nädalal kuulutasid oma soovist Savisaarega Tallinna meeritooli nimel rinda pista Jüri Pihl, Keit Pentus, Siim-Valmar Kiisler ja ääri-veeri isegi Keskerakonna oma mees Jüri Ratas.

Niivõrd olulise teema kajastamiseks kutsus «Erisaade» appi legendaarse levimuusikaansambli JMKE, kellega koos esitab reporter Anatoli Tafitšuk loo «Edgari tool».

Selle palaga soovib «Erisaade» jõudu nii Edgari tooli kõigutajatele kui ka Savisaarele endale – peaasi, et linnarahval lõbus oleks!

Laulu «Edgari tool» saab kuulata SIIT:

 


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles