Õllesummeri Staarijahi võitis Elu24 fänn Caroly!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummer paneb tähed lendama....
Õllesummer paneb tähed lendama.... Foto: Jelena Rudi

Elu24 korraldas Õllesummeril välja Suure Staarijahi! Selle võitis Caroly Rootsma. Palju õnne!

Palusime Tallinna Lauluväljakul 6.-9. juulini kinni püüda mõne meie staarprominendi ja temaga koos pilti teha ning saata see Elu24 toimetusele. Ägedaima foto saatjal oli võimalus võita eksklusiivne spa pakett tõelises idamaises oaasis Tallinna kesklinnas - THAI ROSE SPA.

Lisaks sellele saab iga Elu24 fänn terve juulikuu jooksul 15% soodustuse kõigilt Thai Rose Spa pakettidelt, kui ütleb protseduuridele aega broneerides salasõna Elu24.

Thai Rose SPA on Tallinnas tegutsenud üle nelja aasta. Nagu spa-salongi nimetus viitab, on ettevõte lipukirjaks idamaised hoolitsused. Kogenud ja professionaalsed Tai meistrid pakuvad võimalust nautida traditsioonilist Tai massaaži, Tai aroomi- või õlimassaaži, Tai jalatalla punktmassaaži ja muid unikaalseid hooldusi.

Eksklusiivsemad neist on kahest kuni kolme tunnnini kestvad spetsiaalsed Tai programmid:

«Tai jalatalla punktmassaaž», «Aroomide Maagia», «Siami Saladus», «C-Plus Energy Man», «Tai Pärl», «Nooruse Eliksiir», «Energeetiline Kokteil», «Tai Popurrii Meestele», «Energeetiline kokteil», «Thai Rose Spa Royal», «Rahulik uni», «Tai traditsiooniline õlimassaaž», «Luksuslik Spa Marine kehahooldus», «Kuum juustehooldus», «Tai Pärl», «De Luxe niisutav näohooldus» jpt.

Lisaks erinevatele tai massaaži liikidele pakub spa-salong ka kosmetoloogi-, juuksuri-, maniküüri- ja pediküüriteenuseid ning luksuslikke kehahooldusi. Teenuste valikus on ka mitmeid spaaprogramme nagu «Anti-stress», «Slim», jne. Vaata lisaks SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles