Kuidas mõtestab Karl Madis enda jaoks elu mõtet?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Madis
Karl Madis Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

«Elu mõte on ääretu armastus ja see on mu mantra, mida ma kordan iga päev,» ütleb laulja Karl Madis. Ta usub, et õnnelik olemine ongi kuskile jõudmine ja elu suurim eesmärk, kirjutas Kroonika.ee.

Karl Madis tuuritab juulis koos Anne Veski, Koit Toome ja Uku Suvistega mööda Eestimaad. Ringreis korraldatakse Anne 55. sünnipäeva puhul. Karl, kes on üle 30 aasta laval olnud, pole varem sellise seltskonnaga ühistuurile sattunud. Ta kiidab lauljate omavahelist klappi: «Meie suhtlus on väga sõbralik, muudmoodi see ei saakski olla. Mulle selline koosseis väga meeldib.»

Karli tuntakse ansamblitest Mahavok ja Karavan, eriti viimasest. Ta on laulja, kes mängib ka kitarri, suupilli, saksofoni ja viiulit. Aastatel 1986 ja 2002 valiti Madis Eesti parimaks meessolistiks.
 

Karli esimene teleesinemine toimus 1979. aastal ETV saates «Reklaamiklubi» ja sealt sai hoo sisse laulja suurejooneline karjäär. «Mais oli esinemine ja novembris läksin Riiga sõjaväkke. Kuigi olin enne seda teinud kolm aastat kooliansamblit ja mänginud paljudel pidudel, pean alguseks ikka 1979. aastat,» räägib Karl. «Ma olen alati tahtnud muusikat teha, sellega kaasnev kuulsus pole oluline olnud. Oluline on rõõm muusikast. Muusika on olnud mulle suur lohutus, kui hing on haige, või siis joovastus, kui hing on rõõmus.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles