Anatoli Tafitšuk valis Rahvusringhäälingu asemel Monoteatri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anatoli Tafitšuk lahkus ERR'ist.
Anatoli Tafitšuk lahkus ERR'ist. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

ETV telenägu, saatejuht ning eksperimentaalteatri Cabaret Rhizome näitleja Anatoli Tafitšuk jättis selja taha endise tööandja Rahvusringhäälingu.

Töövahetuse põhjuseks toob ta soovi alustada täiskohaga näitlejatööd.

Anatoli Tafitšuk: «Tulin ERR-st ära, sest ametilt olen ikkagi näitleja ja näitleja kuulub teadupärast teatrisse. Teatritööd tuli juurde. Pidin ajapuuduse tõttu valima, kas jätkata tööd televisioonis või jätta mõni tükk tegemata.»  

Anatoli peab monotükke näitlejale väga suureks väljakutseks, sest pead laval olema poolteist tundi ja ise kogu rolli kandma. Sul pole hetke, kus saaksid hetkeks puhata ja toetuda partnerile ja sul pole võimalik nii öelda teatri keeles ping pongi mängida. «Tahan enda nahal ära proovida, kas olen selleks võimeline,» lisas ta.

«Tunnen, et mul on Monoteatris oma tükiga veel tööd teha, kuid eks nende etendustega ole alati nii, et lõplikult ei saa nad kunagi valmis. Isegi Stanislavski tegi kaks aastat ühe ühe etendusega proove. Ma loodan, et «Minu hind?» on väga heas korras ja publik ei tohiks pettuda selles, mida ta näeb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles