Õllesummeri külastatavus jäi mullusele tasemele

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilers
Smilers Foto: Õllesummer

Laupäeva öösel lõppes Tallinna Lauluväljakul 18. Õllesummer. Smilersi valge erikontsert tõi laulukaare alla üle 15 000 pealtvaataja.

Selleaastase festivali külastajate arv selgub paari nädala jooksul, kuid hinnanguliselt jäi külastatavus võrreldes eelmise aastaga samale tasemele, teatas korraldaja.

Õllesummer tänab oma publikut ja koostööpartnereid, tänu kellele sai järjekordne edukas festival toimuda.

Viimasel hetkel jättis artist ära The Cranberriese kontserdi, mille pärast on nii artistil kui korraldajal väga kahju. Õllesummeri korraldaja vabandab veelkord tekkinud ebameeldivuste pärast.

Reedeõhtuseks peasündmuseks kujunes vaatamata sellele Koit Toome kontsert, mis oli viidud üle pealavale.

Selleaastase festivali suurimateks kontserditeks osutusid Killer Queeni, Koit Toome, Smilersi, Tanel Padar & The Suni esinemised. Igati tõestas ennast uus Estrella lava, mille suurimad kontserdid andsid Terminaator, Ines, Ott Lepland ja Outloudz.

Palju kiidusõnu pälvis Jacobs Creeki jazzi- ja veiniaaed, mille tippkontserdid olid Gerli Padar & The Mooni uus projekt ning Tanja Mihhailova tribuut Madonna loomingust.

Järgmine Õllesummer toimub juulis 2012.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles