Õllesummer tagastab ainult The Cranberriese kontserdi piletiraha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Cranberries laulja Dolores O'Riordan
The Cranberries laulja Dolores O'Riordan Foto: ITAR-TASS

Õllesummeri avalike suhete juht Reno Hekkonen ütles, et tagasi ostetakse ainult The Cranberriese kontserdile ostetud piletid. Ühepäevapileteid tagasi ei müüa pole võimalik.

«See ei oleks aus, me ostame tagasi ainult need piletid, mis on The Cranberriesele ostetud, kuna festival toimub ja kõik teised asjad toimuvad edasi,» kommenteeris Õllesummeri avalike suhete juht Reno Hekkonen.

Hekkonen ütles, et ühepäevapiletitel vastavat märget peal ei ole, et millisel päeval festivali peab külastama. «Ühepäevapilet ongi selleks, et inimene saaks valida endale sobiva päeva. Kui tal ei ole piletiostmisel välja mõeldud, et millisel päeval ta tuleb, siis selle piletiga saab ta ise sobiva aja valida.»

Reno ütles, et raske on kindlaks teha need ühepäevapileti ostjad, kes lähevad vaatama ainult The Cranberriest. «Kui on neljapäevane festival ja peaesineja jääb ära, siis on igati aus osta tagasi selle konkreetse peaesineja pilet ja kõigil teistel juhtudel puudub igasugune alus neid tagasi osta.»

The Cranberries teatas oma Facebooki lehel, et 8. juulil Õllesummeril toimuma pidanud kontsert jääb ära.
Ansambel põhjendas otsust pereliikme haigestumisega ja lisas, et nad loodavad siiski varsti Eestisse tulla.

Soovijad saavad alates 11. juulist kuni 26. juulini oma pileti tagasi müüa. Korraldaja rõhutab, et tagasi ostetakse ainult Piletilevist ostetud konkreetselt The Cranberriese kontserdi piletid.

PDF-piletiga, ehk kodus välja trükitud piletiomanikel pole vaja Piletilevisse minna, selle raha tagastab Piletilevi sama perioodi jooksul automaatselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles