Ott Lepland sai pearolli uues eestimaises filmis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Karli Saul

16 juulil hakkavad pihta uue eestimaise filmi «Vasaku jala reede» võtted. Filmis löövad kaasa ka Priit Võigemast, Ivo Uukkivi ja Taavi Teplenkov.

Filmis saab näha  nii tuntuid näitlejaid, kui ka kevadel toimunud castingutelt 500 inimese seest välja valitud noori andekaid tegijaid.

Rollides on: Ott Lepland, Ivo Uukkivi, Priit Loog, Ago Roo, Priit Võigemast, Taavi  
Teplenkov, Mart Müürisepp, Hasan Steinberg, Mattias Naan, Martin Algus, Sten Karpov, Hendrik Toompere jnr, Risto Proosa, Arun Tamm, Gerli Rosenfeld, Eva Pajus, Kirke Algma, Katri Kitsing, Martin Mill,  Tagne Võip, Peeter Jakobi, Lana Vatsel, Lauri Pedaja
ja veel mitu rohkem või vähem tuntud nime.

Lugu on valminud koostööna mitme stsenaristi vahel. Oma panuse andsid produtsent Andres Poom, stsenaristid Liisi Rohumäe ja Birk Rohelend ning samuti ka «ühikarottide»2 kirjutajana tuntud Martin Algus, kes -  ülimalt geniaalse sulesepana - lisas filmi suure annuse noortepärast huumorit!

Film ise on musta huumoriga vürtsitatud põnevik, kus mitme erineva seltskonna saatused ristuvad üheainsa vägivaldse ööpäeva jooksul.

Üheks põhiliseks looks on kolme noormehe sekeldused Tallinnas, sellega kõrvuti lugu, milles esialgu tüüpilisena tunduv armukolmnurk filmi lõpuks siiski tõeliseks sasipuntraks osutub!

Tagapõhjal on ka II maailmasõja aegne veteran, kes Clint Eastwoodi stiilis maailma parandada püüab, mõned reaalsustajule «head ööd» öelnud narkomaanid, paar Nietzschet tsiteerivat kurjategijat, üks rikaste vanemate võsuke, kellel väga keeruline suhe oma isa ja noore ahvatleva võõrasemaga ning 5 noort naisterahvast, kes kõik endale elus oma kohta üritavad leida.

Seega on filmis oodata kõike, mida ühes korralikus põnevas noortefilmis vaja - tulistamist, seksi, vägivalda, lahedaid autosid, musta huumorit, head muusikat ning ilusaid tüdrukuid! Puudu ei ole ka  
kurvemad hetked ja nii mõnegi tegelase käekäigu puhul saab lubada, et vaatajatel silmad kuivaks ei jää.

Huvilised saavad seal ka end kirja panna juulis ja augustis toimuvate massistseenide jaoks.

«Vasaku jala reede» on film, mis tehtud noorte inimeste poolt, noortele inimestele!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles