Kas Õllesummer peaks toimuma lauluväljakul?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummer pandi püsti 48 tunniga – kust pind noorte laulu- ja tantsupeo inventarist vabanes, sinna monteeriti kohe Õllesummeri oma.
Õllesummer pandi püsti 48 tunniga – kust pind noorte laulu- ja tantsupeo inventarist vabanes, sinna monteeriti kohe Õllesummeri oma. Foto: Liis Treimann

Peale Marje Hansari väljaütlemist, et Laulu- ja Tantsupidu segab nende festivali korraldamist on ühiskonnas tekkinud diskussioon, kas lauluväljak on ikka õige koht Õllesummeri korraldamiseks.

«Lapsed on meie elu õied, aga nad võiksid õitseda kuskil mujal kui lauluväljakul praegu,» ütles Õllesummeri korraldaja Marje Hansar ETV saates «Peole».

Peale noorte laulu – ja tantsupidu on kõlanud ka väljaütlemisi, et laulupidu võiks lauluväljakult ära kolida ja teha ruumi Õllesummerile.

Kultuuriminister Rein Lang ütles tänasel valitsuse pressikonverentsil, et Tallinna lauluväljak minetab oma atraktiivsust ning võimalusi seal erinevaid asju teha.

Laulupeo poistekoore juhatav dirigent Lydia Rahula ütleb, et selle inimese nagu Marje Hansari töötamine kultuuritempli läheduses on äärmiselt kaheldava väärtusega.

Facebooki lehega «Ei Õllesummerile» oli täna hommikuks liitunud 2717 inimest.

Kas Õllesummer peaks toimuma lauluväljakul või hoopis peaks laulupidu ära kolima?

AVALDA ARVAMUST!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles