Battery Surfilaager juba järgmisel nädalal Roosta puhkekülas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surfilaager - 16.-19. juulil toimus Roosta Puhkekülas Nivea Surfilaager
Surfilaager - 16.-19. juulil toimus Roosta Puhkekülas Nivea Surfilaager Foto: Jaanus Ree

13-17 Juulil toimub - Battery Surfilaager Roosta puhkekülas. 5 päevane Battery Surfilaager on Eesti purjelauahooaja juba traditsiooniline tippsündmus, kuhu kogunevad nii Eesti tippsõitjad, kui ka alles algajad surfihuvilised, eelmisel aastal osales 4 päeva jooksul üle 2500 külastaja.

Sellel aastal on oodata veelgi suuremat osavõttu, esindatud saavad olema erinevad Surfiklubid üle Eesti oma Teami telkidaga, et jagada oma kogemust laagris osalejatega ja leida uusi sõpru. Kindlasti leiab igaüks endale oma maailmavaatele vastava seltskonna.

Laagris toimub hulgaliselt koolitusi nii algajatele kui ka juba kogenenud sõitjatele, lisaks mitmed võistlused nii merel kui maal, mängud lastele, aeroobikatreeningud naistele, kino-, grilli-, ja peoõhtud ning palju muud põnevat.

Surfilaagri populaarsus on aasta aastalt järjest kasvanud ning sellel aastal tõotab see tulla veelgi külastajeterohkem, programm tihedam ning üllatused suuremad.

Seoses toimuva Surfilaagriga on sisseviidud liikluskorralduse muudatus Riguldi-Tirhami teelõigul kiiruspiiranguga 30 km/h. Ning RMK rannaparkla on tavakülastajale suletud koos sinna viiva teega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles