Piletimäng: võida pääsmed Tricky kontserdile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tricky
Tricky Foto: www.trickyonline.com

Neljapäeval 20. novembril astub Tallinnas Rock Cafes üles Bristoli ja

trip-hop
skene

’i üks värvikamaid karaktereid Tricky.



Elu24.ee loosib oma lugejate hulgast välja tervelt kaheksa võitjat, kes pääsevad koos kaaslasega tasuta Tricky kontserti kuulama.

Et piletiloosis osaleda, saada oma nimi, vanus ja telefoninumber märgusõnaga «Tricky» aadressile pilet@elu24.ee.

Võitjate nimed avaldame teisipäeval, 18. novembril, kell 16.00 Elu24.ee lehel ja võtame võitjatega ühendust.

Tricky kontserdipiletid võitsid:

Annike Laving

Eeva Väi

Erik

Kaspar Uusnurm

Marge Mägi

Üllar Krautmann

Meelis Kaldalu

Helen Objartel

***

Peale viieaastast vaikust ilmus Trickyl juuli kuus värske album «Knowle West Boy» ja Tallinnasse jõuab Tricky uue albumi Euroopa-turnee käigus.

Tricky alustas oma karjääri Bristoli pundis The Wild Bunch, millest 90ndate alguses kujunes välja sel suvel ka Eestisse jõudnud Massive Attack.  Talõi kaasa Massive Attacki kahel esimesel albumil «Blue Lines» ja «Protection».

Nende kahe albumi vahepeal ilmus aga juba Tricky esimene singel «Aftermath» ning aastal 1995 ka esimene sooloalbum «Maxinquaye». Samal aastal kirjutas Tricky kaks lugu ka Björki albumile «Post».

Koostööd on Tricky teinud veel Terry Halli, Alison Moyet’i, Neneh Cherry, Elvis Costello, Nelly Furtado, Yoko Ono, PJ Harvey ja paljude teistega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles