Õllesummeri esimese päeva nael on Killer Queen

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Killer Queen
Killer Queen Foto: promo

Täna kell 17 avab arvult 18. Õllesummer oma väravad. Muusikalise programmi naelad on Queeni maailmakuulus tribuutbänd Killer Queen ja 2 Quick Stardi suurkontsert pealaval. Kell 21 toimub merepoolse terrassi ees kõige pöörasema kostüümi valimine.

Varalahkunud Freddie Mercury tunnustatuim artistikoopia Patrick Myers saabub koos bändiga Tallinnasse lõuna paiku. Üle maailma rohkelt tunnustust leidnud Killer Queen esitab kontserdil kõik Queeni hittlood.

Kell 21 toimuvale pööraseima kostüümi valimisele on oodatud kõik maskeeringufännid. Võitjaid aitab valida stiiliguru Zenja Fokin. Autasuks saavad üksikarvestuse parim 100-eurose ja grupiarvestuse parimad 300-eurose Venus Clubi kinkekaardi.

Täna saab festivali suurimas söögikohas - Coca-Cola välirestoranis alguse neli päeva vältav karaokevõistlus, mille võitja selgub suures finaalis laupäeval.

Võistluse aukohtunik on tuntud karaokeaktivist Veljo „Vink“ Vingissar. Kõik edasipääsenud ja võitja selgitab välja rahvas ise spetsiaalse aplause mõõtva müramõõdiku abil.

Uuel Estrella laval esinevad täna HU?, Zetod ja Ott Lepland.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles