Kerli: Demi Lovato nuttis uut singlit salvestades

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skyscraper
Skyscraper Foto: Demi Lovato

Laulja ja laulukirjutaja Kerli avalikustas, et Demi Lovato nuttis oma kauaoodatud singlit «Skyscraper» salvestades.

Depressiooni ja söömishäiretega maadelnud 18-aastane lauljatar/näitlejanna on nüüd täie tervise juures ning valmistub avaldama uut singlit, kirjutab Hollywood Life.

«Ootan «Skyscraperit» põnevusega! Keegi pole seda veel kuulnud, sest nad hoiavad seda kümne luku taga, kuid paar inimest, kes on seda kuulnud, ütlesid, et ta tegi vapustavat tööd ja oli kuulda, kuidas ta lugu salvestades nuttis,» seletas Kerli, kes on loo kaasautor.

Lovato sõnul on singel tema jaoks väga eriline: «See kirjeldab mu teekonda selle õnneliku ja terve inimeseni, kes ma täna olen, ja räägib, kuidas inimesed suudavad hoolimata kõigest raskused ületada.»

Demi Lovato on USA näitlejatar, laulja ja laulukirjutaja, kes on eelkõige tuntud Mitchie Torresena filmidest «Camp Rock» ja Sonny Monroe'na seriaalis «Sonny With a Chance». 2008. aastal ilmunud debüütalbum «Don't Forget» jõudis Billboard 200 edetabelis teisele kohale, 2009. aasta plaat «Here We Go Again» vallutas avanädalal Billboardi tabeli esikoha.

Mullu novembris läks Lovato vaimsete ja füüsiliste probleemide tõttu raviasutusse, kust sai koju tänavu jaanuaris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles