Eesti lajatab Lätile oma lavaga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iiris Vesik esineb Tallinn Music Weeki laval Positivus Festival.
Iiris Vesik esineb Tallinn Music Weeki laval Positivus Festival. Foto: SCANPIX

15. ja 16. juulil toimub Lätis, mereäärses Salacgriva männimetsas viiendat korda Baltimaade suurim muusikafestival Positivus, kus oma lava paneb püsti ka Tallinn Music Week.

Eesti artistidest kõlavad selle lava kõlaritest näiteks Ewert and the Two Dragons, Iiris, Malcolm Lincoln, Aides, Badass Yuki, Junk Riot, Kreatiivmootor, Mimicry ja Nevesis.

«Oleme püüdnud igal aastal festivalile kutsuda parimaid Eesti bände, kes on mingil määral ka Lätis silma paistnud – headeks näideteks on tänavu Iiris ja Ewert and The Two Dragons –, kuid leiame, et nii Eesti kui ka Leedu bändide osakaal võiks olla veelgi suurem ja koostöö meie riikide muusikaringkondade vahel veelgi tugevam. Koostöö Tallinn Music Weekiga on väga positiivne, » rääkis Positivus festivali peakorraldaja Girts Majors.

«Fakt, et Läti suurima festivali programmis astub üles 9 Eesti bändi on päris kõnekas näide sellest, et Eesti muusika vastu on aasta aastalt suurem huvi, mitmed artistid on kutsutud ka sügiseks olulistele Euroopa festivalidele,» rõhutas Tallinn Music Weeki peakorraldaja Helen Sildna.

Tallinn Music Week ja Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 lava ajakava reedel, 15. juulil
 

16.00 Badass Yuki
17.00 Kreatiivmootor
18.00 Mimicry
19.00 Junk Riot
20.00 Nevesis
21.00 Aides
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles