Krahlis esineb täna ühemehe-elektrobänd Zombie Nation

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zombie Nation
Zombie Nation Foto: www.stereo88.com

Balti riike ühendava üritustesarja Blue Sessions raames astub täna, 14. novembril, Von Krahli baari lavalaudadele maailmakuulus artist Zombie Nation (GER), kodanikunimega Florian Senfter.



Ürituse korraldaja Enar Essensoni sõnul vallutas Zombie Nationi esimene plaat 1999. aasta kevadel tänu loole «Kernkraft 400» kohe muusikaedetabelite tipud.

«Kohati arvatakse, et loo nimi on Zombie Nation, tegelikult on see ikka artisti nimi. Lugu ennast ja selle sõnu, millest ka segadus, teavad ilmselt paljud. Loo meloodia on pärit 80ndate videomängust Stardust. Sellest on tehtud lugematu arv remikse ning Põhja-Ameerikas kasutatakse seda suurtel spordivõistlustel populaarse ergutusmuusikana,» lisas Essenson.

Tänaseks juba pea 10 aastat reisinud ning esinenud Zombie Nation on leidnud endale ka omapärase heli – zombie sound, mis tähendab funky, groovy, house'i ning electro-muusika segamist karmi bassienergiaga.

Märtsis 2009 ilmuvalt uuelt albumilt jõudis esimene singel üldsuseni 10. novembril ning selle nimi on «Froza».

Lisaks Zombie Nationile astuvad Von Krahlis üles ka Vilniusest pärit trio Metal On Metal ning DJ Paul Oja.

***

Blue Sessions on kolmes Balti riigis toimuv üritustesari, mille raames toimuvad peod Vilniuse klubis Gravity, Riia klubis Essential ning Tallinnas Von Krahlis.

Igal üritusel on alati kohal silmapaistev väliskülaline, külalis-DJ teisest Balti riigist ning kohalik väljapaistev DJ. Igas riigis toimub aastal 2008 neli üritust.


Zombie Nationi esinemist Vilniuses Gravity klubis võid vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles