Osale Suurel Õllesummeri Staarijahil!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroly ja Teele Viira
Caroly ja Teele Viira Foto: Caroly Rootsma

Neli päeva kestev õllejoomise maraton Tallinna Lauluväljakul võib alata! Õllesummer avab oma väravad ning korgib lahti esimesed õlled juba homme - kolmapäeval, 6. juulil kell 17:00.

Elu24 korraldab seoses sellega välja Suure Õllesummeri Staarijahi!
 

Püüa Tallinna Lauluväljakul 6.-9. juulini kinni mõni meie staarprominent ja tee temaga koos pilt. Saada see Elu24 toimetusele toimetus@elu24.ee ja võida eksklusiivne spa pakett tõelises idamaises oaasis Tallinna kesklinnas - THAI ROSE SPA.

Loosi lähevad erilised spa rituaalid nii meestele, kui naistele.

Meestele: «C-Plus Energy Man», «Tai popurrii meestele», «Energeetiline kokteil», «Thai Rose Spa Royal», «Rahulik uni» ja «Tai traditsiooniline õlimassaaž». 

Naistele: «Nooruse eliksiir», «Luksuslik Spa Marine kehahooldus», «Kuum juustehooldus», «Tai Pärl», «De Luxe niisutav näohooldus» ja «Tai traditsiooniline massaaž».

Lisaks sellele saab iga Elu24 fänn terve juulikuu jooksul 15% soodustuse kõigilt Thai Rose Spa pakettidelt, kui ütleb protseduuridele aega broneerides salasõna Elu24.
 

Thai Rose SPA on Tallinnas tegutsenud üle nelja aasta. Nagu spa-salongi nimetus viitab, on ettevõte lipukirjaks idamaised hoolitsused.

Kogenud ja professionaalsed Tai meistrid pakuvad võimalust nautida traditsioonilist Tai massaaži, Tai aroomi- või õlimassaaži, Tai jalatalla punktmassaaži ja muid unikaalseid hooldusi.

Eksklusiivsemad neist on kahest kuni kolme tunnnini kestvad spetsiaalsed Tai programmid:

«Tai jalatalla punktmassaaž", «Aroomide Maagia», «Siami Saladus», «C-Plus Energy Man», «Tai Pärl», «Nooruse Eliksiir», «Energeetiline Kokteil», «Tai Popurrii Meestele», jpt.

Lisaks erinevatele tai massaaži liikidele pakub spa-salong ka kosmetoloogi-, juuksuri-, maniküüri- ja pediküüriteenuseid ning luksuslikke kehahooldusi. Teenuste valikus on ka mitmeid spaaprogramme nagu «Anti-stress», «Slim», jne.

Vaata lisaks SIIT.

Saada oma pilt koos staariga: toimetus@elu24.ee; märksõnaks STAARIJAHT ÕLLESUMMERIL

Ära unusta lisada oma nimi, meiliaadress ja telefon, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta.

Pildid lähevad üles ka Elu24 rubriiki «MINA JA KUULSUS». Soovi korral võid lisada ka lustaka kommentaari staarkuulsuse endaga koos pildile moosimisest.

Mida suurem kala, seda kopsakam auhind!

Thai Rose Spa luksuslike spa hoolduste võitjad kuulutame välja järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles