Kerttu Rakke ja Beatrice fännavad indiaanilaagrit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerttu Rakke
Kerttu Rakke Foto: Peeter Langovits

Eeloleval nädalavahetusel leiab Juminda poolsaarel aset järjekordne indiaanilaager. Selle sündmuse puhul on Ameerikast kohale jõudnud nii indiaanilaagri maaletooja Tarmo Urb kui ka suur seltskond indiaanlasi, kes 7.-10. juulini Andrese talus eestlastele indiaanlaste elutarkust edasi andma hakkavad.

Kirjanik Kerttu Rakke tunnistab Buduaarile, et ta tunneb end pärast laagrit parema ja puhtama inimesena. «Suhtun alati igasugu vaimu- ja esoteerikalaagritesse suure skepsisega,» rääkis Kerttu oma eelarvamustest.


Ärinaine ja modell Beatrice on indiaanilaagriga lähemalt seotud, sest tema elukaaslane Priit Kuusik on üks laagri korraldajatest. «Alates 1999. aastast olen alati laagris kohal olnud, välja arvatud 2005. aastal, mil sündis meie tütar Uma,» ütles Beatrice.

«Käin indiaanilaagrites, sest olen lummuses nendest toredatest, elurõõmsatest ja tarkadest indiaaniinimestest, kes Eestisse laagrit tegema tulevad.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles