Russell Crowe tunneb huvi Leonardo DiCaprio voodielu vastu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio Foto: AP / Scanpix

Näitleja Russell Crowe meenutab, et tema nooremale kolleegile Leonardo DiCapriole tegi 17-aastaselt tuska fakt, et ta oli ikka veel neitsi.

«Titanicu» staar DiCaprio, kes saab järgmisel kuul 32-aastaseks, oli teismelisena oma süütuse tõttu väga mures ja kaebles filmi «Kiirem jääb ellu» võtteplatsil selle üle pidevalt, vahendab FemaleFirst.

«Näitlesin koos 17-aastase Leonardoga filmis «Kiirem jääb ellu»,» meenutas DiCaprio toonane kaasstaar Russell Crowe. «Ta oli neitsi ja hädaldas kogu aeg selle üle. See oli päris naljakas.»

Crowe muigab, et Leonardo, kes on vahepeal käinud kohtamas Brasiilia supermodelli Gisele Bündcheni ja Iisraeli modelli Bar Rafaeliga, saaks toonase vingumise heaks teha, jagades temaga oma põneva seksuaalelu üksikasju.

«Loodan, et meil on aega, et ta saaks rääkida sellest, mis vahepeal juhtunud on, võib-olla fotosid näidata. Usun, et asjad on muutunud,» rääkis Crowe.

43-aastane Crowe töötab praegu koos DiCaprioga filmi «Body of Lies» kallal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles