Winny Puhh tahab et fännid riietuksid musta kilesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshow 2009 - moetudengite perfomance
ERKI Moeshow 2009 - moetudengite perfomance Foto: Jelena Rudi

Winny Puhh üleskutse fännidele!

Armsad haiged ja muusikasõbrad, palume arvestada ilmastikutingimustega ja muusikalise kollektiivi Winny Puhh soovitustega eelsesivaks spektaakliks Õllesummeril, laupäeval, 9. juulil.


Kuna fännilehed kubisevad soovitustest Winny Puhh live ajal musta kanda siis annaksime sellele ametliku käigu.

Kõik fännid riietage ennast musta ja soovitavalt veel musta kilesse. Kuna laval toimuvad riitused on üsna võikad ja rahva hulka lendab meeletutes kogustes pilsivett ja halvaks läinud talvehoidiseid siis tasub targalt riietuda.

Kindlasti pole soosingus üleni valged riided!

Esiteks need määrduvad hirmsal kombel ning teiseks te ju ei taha et näeksite välja nagu terve lauluväljakutäis Linnar Priimägisid.

Palume fännidel kaasa võtta plokkflöödid, et koos kurja vaimu välja ajada!

Lasime teha spetsiaalse uuringu ning selle analüüsid näitavad, et Winny Puhhi muusika võib tekitada allergiat. Selle ilminguks on pime viha muusika vastu, ropp sõim ja kibestunud mõtted.

Õnneks tabab see allergia vaid väheseid, just neid, kes jumala viha alla on sattunud. Väljavalituid allergiline reakstioon ei taba.
 

Kontsert ise saab olema hillitsetud, vaikne- a capella. Nagu lubatud saab haiguste raviseanss olema põhiline...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles