Anna-Maria Galojan veedab suve Hong Kongis töötades

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meie tuntud staarpoliitikust moegurmaan, Anna-Maria Galojan veedab osa suvekuudest Hong Kongis töötades ja elu nautides.

Anna-Maria, mis tuuled Sind meie kaunil suvel eksootilisse Hong Kongi viisid?

Eks vahepeal tuleb ka tööd teha. Nimelt konsulteerin siin Hong Kongis üht rahvusvahelist logistika projekti, samuti oleme oma töögrupiga huvitatud mõningatest võimalustest teha koostööd Hiina energeetikatandril.

Kas töö kõrvalt on aega ka pisut puhata?

Tööd on tõesti palju, kuid linn on väga huvitav ja kohalikud ka väga mõnusad ning eks ka pisuke puhkus kulub marjaks.

Kas palav pole?

Muidugi on siin suhteliselt palav ja niiske. Samas on aga vaade minu hotellitoast väga ilus nii linnale kui ka sadamale.

Mõni põnev koht Hong Kongis, mida fännad?
 
Enamiku vaba aega veedan Hong Kongi kahes vanimas ja minu jaoks kõige huvitvamas klubis. Lemmikumaiks kohtumispaigaks on kujunenud 1940ndatel loodud The Foreign Correspondents’ Club, Hong Kong.

Lisaks võrratult huvitavale seltskonnale klubis saab maitsta ka minu absoluutset lemmikut - kitsejuustuomeletti ja suures valikus värskeid mahlasid.
 
Teine vanim klubi on The Hong Kong Club, mis asutati juba aastal 1846. Mõlemad kohad sobivad tänu oma privaatsusele ja ajalooliselt kujunenud usaldusväärsusele suurepäraselt nii töötegemiseks, kui ka lõõgastumiseks.

Kahju, et Eestis pole veel selliseid traditsioone nagu siin, Londonis või mujal maailmas, kus eraklubidesse kuulumine on täiesti loomulik. Kõige mugavam on see, et nende klubide võrgustik teeb nii head koostööd, et sa ei pea kuuluma tegelikult Hong Kongi klubisse, piisab kui oled liige Londonis ja vastupidi. See on mõistlik, sest mõned sihtkohad, kus teed tööd, pole ju sinu igapäevasel marsruudil.

Kauaks plaanid Hong Kongi jääda?

Umbes kolmeks nädalaks ehk siis pool juunist ja ka juulist veedan eksootilises Hong Kongis. Vahepeal käin korra ka Londonis ja augustis olen taas pikemalt Eestis. Ootan väga võimalust nautida ka Eesti suve ja oma lemmikrandasid kodumaal.

Millal Sinu kohtuprotsess peaks jätkuma?

Eks nüüd algavad ka Eestis pea kõigil puhkused. Ka kohtud puhkavad ja protsess jätkub sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles