Jan Uuspõld põgenes pingelise prooviperioodi eest Ruhnu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld
Jan Uuspõld Foto: kaader seriaalist

Kaks nädalat enne Monoteatri Suvepäevade algust pühkis Jan Uuspõld ketsidelt Tallinna tolmu ning seilas Ruhnu saarele energiat koguma.

Vaatama lühikesele puhkusele ning ülikiirele tempole, jõuab Jan korraldada fännidele kolm eksklusiivset «Jan Uuspõld: Minu elu meedias» eeletendust. Piiratud kohtadega etendused toimuvad 6., 7. ja 8. juulil Kinos Sõprus.


«Otsustasime teha Monoteatri ja Jani tõelistele fännidele enne suvepäevade algust kolm eriti eksklusiivset eeletendust,» lausus Monoteatri juht Karl Kermes ja lisas, et eeletendusele pääsemise juhised saab Monoteatri Facebooki lehelt.

Kermes lisas, et Jani Ruhnu saarele põgenemise pärast ei tasu mures olla: «Meil on olnud hooaja lõpust saadik väga tihe prooviperiood ja isegi nii geniaalne mees nagu Jan, peab vahepeal akusid laadima. Meri ja loodus on selleks parimad vahendid. Täna hommikul on Jan proovis tagasi kümme korda värskema mehena, et juba kolmapäevat lammutada iseend ja Eesti meediat avalikult tükkideks.»

Teel Ruhnu saatis Jan oma fännidele mobiiltelefoni vahendusel üleskutse, millega saate tutvuda allpool.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles