Cheryl ja Ashley Cole on taas kuum paar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Cole ja Cheryl Tweedy enne abiellumist
Ashley Cole ja Cheryl Tweedy enne abiellumist Foto: SCANPIX

Cheryl Cole’i endine abikaasa on kaunitari elus tagasi. Selle tõestuseks tegi maailma seksikaim naine oma sünnipäeva külaliste ees mehele ühe tõeliselt kuuma sületantsuetenduse, vahendas Monsters and Critics.

Cole tähistas oma 28 aastaseks saamist Londonis Sandersoni hotellis möödunud nädalavahetusel. Külaliste üllatuseks miilustasid Cheryl Cole kõikide silme all oma jalgpallurist kallimaga täiesti avalikult.

«Naine pani käed mehele ümber ning kallistas teda kirglikult otse oma ema Joani silme all. Pole kahtlustki, et nad on uuesti armunud. Ühel hetkel jalutas Cheryl ruumist välja suitsetama ning tagasi tulles tegi mehele tõeliselt seksika sületantsu. Naise näole ilmus suur naeratus, pärast mida alustas paar kõigi silme all suudlemise ja kallistamisega. Nad ei hoolinud põrmugi teistest ruumis viibinud inimestest. Kõik olid sellisest avalikust kirehoost päris üllatunud,» rääkis allikas ajalehele The Mirror.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles