Virumaa salapära püüdleb fotodele

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvi. Pildil on Porkuni järv.
Suvi. Pildil on Porkuni järv. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

27. juunil kuulutasid Viru Keemia Grupp ja Jõhvi kontserdimaja välja regiooni fotovõistluse pealkirjaga «Ilus oled, Virumaa». Fotovõistluse üks eestvedajaid on Evelin Ilves.

Virumaa-teemalise fotovõistluse eesmärk on näidata siinse kandi ilu ja mitmekesisust ning pakkuda kohalikele, sealhulgas lastele ja noortele põnevat hobitegevust.

Osalema on oodatud fotohuvilised kogu perega, sest võistlus toimub kolmes kategoorias: lapsed, noored ja täiskasvanud. Samuti loodavad korraldajad, et võistlus ja selle ajal kogutud materjal äratab Virumaa vastu suuremat huvi. Ühtlasi saab galeriist mitmekülgne Virumaad tutvustav pildimaterjal.

Võistlusele saab fotosid saata 1. novembrini. Novembri keskel on võistlusel osalejad palutud pidulikule vastuvõtule Jõhvi kontserdimajja, kus kuulutatakse välja võitjad.

Kõikide vanusegruppide ja kategooriate võitjatele on auhinnad nii korraldajatelt kui teistelt Virumaa ettevõtetelt ja turismisihtkohtadelt. Võitjaid ootab ühelt mainekama Eesti fotograafi Kaupo Kikkase pildistamise meistriklass, kes on ühtlasi võistluse žürii esimees.

«Virumaaga on natuke nagu Mulgimaaga: teekond Tallinnast sinna tundub hoopis pikem, kui sealt pealinna. Tegu on tedmatuse ja mõneti ka iganenud arusaamadega. Ida-Virumaa on ilu ja hingematvaid vaateid tulvil. Ta oskab ka näidata, mis tal põues on: seda enamasti mujal ei näe. Haarakem ideest ja käigem Ida-Eestit kaemas!» ärgitas Evelin Ilves.

Lisainfo võistluse kohta, reeglid ja piltide laadimise keskkond on veebilehel www.vkgsoojus.ee/konkurss

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles