Täna kell 12 antakse start Eesti ajaloo pikimale motoparaadile.

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšehhide Jawa oli idablokis unistuste tsikkel.
Tšehhide Jawa oli idablokis unistuste tsikkel. Foto: Toomas Huik

1.juulil algusega kell 12 stardib Laagri Maksimarketi parklast Eesti seni pikim motoparaad, mis võtab suuna Hiiumaale. Üritusega HiiuMoto 2011 toetatakse Maanteeameti suvist sõidukiiruse kampaaniat ja juhitakse teiste sõidukijuhtide tähelepanu tsiklisõprade rohkusele Eestimaa teedel.

«Sellel aastal on juba mitusada uut tsiklisti ainuüksi meie autokoolis teadmisi omandamas, Eesti teedel on neid tuhandeid,» rääkis motokooli load.ee esindaja Mall Freiman ürituse korraldamise põhjustest. «Soovime näidata, et ka tsiklisõbrad hoolivad endast ja teistest maanteel ning ootame samasugust suhtumist ka teistelt liiklejatelt.»

Tsiklisõpradele tellitud eripraam sõidutab kell 14.30 paraadil osalejad Hiiumaale, kus jätkub teekond Sõru sadamasse. 1. juuli õhtul kell 22 astub Sõrus üles Tanel Padar and The Sun, kontsert on avatud ka kõigile muusikahuvilistele, kes HiiuMotol ei osale. Enne kontserti on võimalik Olympicu juhendamisel õppida järgmiseks päevaks pokkerireegleid.

2. juulil kell 12 stardib ümber Hiiumaa tsiklisõprade PokkeriTuur. Mängu käigus tuleb leida 5 kontrollpunkti Hiiumaa eri paigust ning igas punktis tõmmatakse endale mängukaart. Õhtuks kogunetakse taas Sõrule, kus parima kombinatsiooni auhinna - 1000 eurot -annab üle raadio Maniast tuntud tsiklimeeste sõber Margus Pilt. Õhtul pakub mõnusat rocki üllatusesineja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles