Õllesummeri korraldaja laulupeost: lapsed võiksid õitseda mujal kui lauluväljakul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marje Hansar
Marje Hansar Foto: Pm

Õllesummeri eestvedaja Marje Hansar tunnistas ETV saates «Peole», et Laulu- ja Tantsupidu segab nende festivali korraldamist.

«Lapsed on meie elu õied, aga nad võiksid õitseda kuskil mujal kui lauluväljakul praegu,» ütles Õllesummeri korraldaja Marje Hansar teisipäeva õhtul ETV saates «Peole».

«Meil on muudki teha,» lisas Marje Hansar.

«Kui nüüd ajalugu meenutada, siis on lauluväljak eelkõige rajatud laulupidude, mitte Õllesummeri jaoks,» ütles Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutuse nõukogu liige Tartu linnapea Urmas Kruuse Õhtulehele.

Õllesummeri avalike suhete juht Reno Hekkonens aga kinnitas veel eilegi, et kuna nende kontor on lauluväljakul ja Õllesummer algab mõni päev pärast laulupidu, siis logistiliselt on raske tööd teha, kuna territoorium on laulu- ja tantsupeo pärast kinni.

«Seega segab muidugi, sest ega Õllesummerile ei oodata ka just mitte vähe inimesi,» kostab Hekkonens. «Loodame siiski kuidagi koos hakkama saada ja palvetame, et kõik sujuks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles