Tom Cruise jagas kaks tundi autogramme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hollywoodi staar Tom Cruise veetis Londoni filmifestivalil rohkem kui kaks tundi fännide tervitamisele ning autogrammide jagamisele.

Poliitiline põnevik «Lions for Lambs», milles Cruise mängib Ameerika senaatorit, kes püüab ajakirjanik Meryl Streepile müüa eksklusiivset lugu, on vanameistri Robert Redfordi esimene lavastajatöö peale seitsme aastast pausi, vahendab Reuters.

Cruise on vaimustuses, et sai teha filmi koos Hollywoodi legendiga. «See oli suurepärane, lausa uskumatu. Ta on suurepärane mees. Ta on suurepärane erakordne filmimees, kelle karjäär on olnud mulle õpetuseks,» seletas Cruise.

Režissöör Redford ise aga pelgas kaameraid ning sisenes kinno tagaukse kaudu.

Mees ütles hiljem Rooma filmifestivalil peale filmi linastust, et ta ei usu anti-propaganda filmidesse. «Ma ei ole seda kunagi teinud. Ma leian, et näidata tuleb just olukorra keerukust ning seetõttu ei püüagi see film anda mingeid vastuseid,» seletas Redford.

Vaata ka Reutersi nädala kokkuvõtvat videot filmimaailmas toimunu kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles