Paris Hilton murdis emme südame

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: SCANPIX

Paris Hiltoni ema tunnistas, et tütre lahkuminek kallimast Cy Waitsist murdis ta südame. Paari suhe kestis kokku 18 kuud, vahendas Celeb Edge.


Kathy Hiltoni jaoks oli Cy'st saanud perekonna liige. «Ta on tõesti ingel. Ma jumaldan teda. Mu süda on murtud. Seepärast mulle ei meeldigi tütarde kallimatega lähedasteks saada, sest minu jaoks saavad nad osakeseks meie perekonnast,» rääkis naine uudisteportaalile E!


Kathy arvas, et suhtele sai saatuslikuks Parise kuulsus. Ema loodab, et tütar ei kiirusta uutesse suhetesse. «Arvan, et on väga raske olla kellegagi, kes koguaeg justkui rambivalguse käes olema peab. Eriti kui see sulle eriti ei istu. Usun, et ta on nüüd mõnda aega vallaline. Ütlesin talle, et ta vajab aega oma tüdrukute ja pere seltsis. Me ei pea kiirustama sellele haavale plaastri panemisega,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles