Tipp ja Täpp kaovad Tallinna TV ekraanilt?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers aka Tipp ja staarfotograaf Meelis Tomson aka Täpp!
Mari-Leen Albers aka Tipp ja staarfotograaf Meelis Tomson aka Täpp! Foto: Tallinna TV

Tallinna Televisioon, mis sai hiljaaegu vabalevi loa, otsib oma ridadesse uusi ja särtsakaid saatejuhte.


«Oled särav, rõõmsameelne, julge ja valmis ennekuulmatuteks väljakutseteks? Sel juhul oled õiges kohas. Tallinna Televisioon otsib just sellist särtsakat ja julget saatejuhti!» seisab läkitatud pressiteates.

Uue saatejuhi otsinguid viib läbi Mari-Leen Albers, kes alles aasta algul tõi ekraanile noortesaate TNTV. Kas Tipp ja Täpp kaovad ekraanilt?

«Ausalt öeldes ei ole noortesaatest üldse juttu olnud, kas see jätkub või ei, eks need plaanid pannakse lähiajal paika, sest sügissaadetest juba räägitakse,» rääkis Mari-Leen Elu24’le ja tunnistas, et sai telest hea kogemuse.

«Teadsin ka enne, et inimesed mind ei salli, seda seltskonnareporteri räpase töö poolest. Saates sain veel rohkem kommentaare, kuidas ma ekraanile ei mahu. Võib-olla tõesti peaks olema saatejuht peenike, kuid uuel konkursil me sellest kindlasti ei lähtu. Võidu toob julgus, särtsakus ja positiivsus.»

«Kindlasti ei otsi me uut saatejuhti noortesaatele, vaid meil on uued ideed, kus teda rakendada. Kõik selgub ajaga. Arvestame kindlasti ka võitja soovidega, millist saadet ta juhtida sooviks.»

Ka Meelis Tomson on teletöö välja vahetanud ja rügab nüüd abilinnapea referendina. «Jah, vastab tõele, olen alates juunist Arvo Sarapuu referent,» kinnitas Tomson Elu24’le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles