«Teadmata kadunud» staar arreteeriti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Dae Kim
Daniel Dae Kim Foto: AFP / Scanpix

Menuseriaali «Teadmata kadunud» üks staaridest, Daniel Dae Kim arreteeriti eile hommikul Honolulus alkoholijoobes autojuhtimise pärast.

Kim on juba neljas selle sarja näitleja, kes Hawaiil filmimise ajal on seadust rikkunud, kirjutab Wenn.

Korea päritolu Jin-Soo Kwoni mängiv Kim arreteeriti kell kolm hommikul kohaliku aja järgi, kuid lasti pärast kautsjoni maksmist koju. Kohtu toimumuse kuupäeva pole veel kindlaks määratud.

«Teadmata kadunud» tähtedest on autoroolitaga alkoholijoobes olles politseile vahele jäänud ka Michelle Rodriguez ja Cynthia Watros, kelle mõlema kehastatud tegelased jäeti 2005. aastal sarjast välja.

Ana Luciat mänginud Rodriguezile määrati viis päeva vangistust ja 357 dollari (3927 krooni) suurune trahv. Libbyt mänginud Watroselt aga võeti 90 päevaks ära juhiluba ja ta maksis 312 dollarit (3432 krooni) trahvi.

2006. aastal jäi politseile silma selles sarjas mr. Ekot mängiv Adewale Akinnuoye Agbaje. Mees tekitas liikluses ohtliku olukorra, ületas kiirust, sõitis ilma juhiloata ja keeldus politsei korraldustele allumast. Ka tema pidi trahvi maksma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles