«Eesti otsib unistuste jäätist» kampaania tõi kokku 2585 retseptiideed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuu aega kestnud kampaania «Eesti otsib unistuste jäätist! » käigus esitati Premiale 2585 retseptiideed, milledest rahvahääletuse tulemusena selgusid kolm eelistatumat.
Kuu aega kestnud kampaania «Eesti otsib unistuste jäätist! » käigus esitati Premiale 2585 retseptiideed, milledest rahvahääletuse tulemusena selgusid kolm eelistatumat. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Kuu aega kestnud kampaania «Eesti otsib unistuste jäätist!» käigus esitati Premiale 2585 retseptiideed, milledest rahvahääletuse tulemusena selgusid kolm eelistatumat.

Need kolm konkureerivat ideed lähevad omakorda võistlustulle ning lõpliku valiku ja unistuste jäätise valib välja augustis kogunev žürii ning võidumaitse tuuakse ka hiljemalt 2012.aasta suveks turule.

Hääletus oli väga aktiivne ja ideid oli palju rohkem, kui oodata osati. Et võistlusesse ja võistlejatele veelgi põnevust luua, otsustas Premia kampaania korraldajana paluda oma jäätisemeistritel välja valida veel lisaks kolm kõige huvitavamat maitset, milledest üks tuuakse samuti turule. Ka nende seast teeb lõpliku valiku augustis kogunev žürii. Hiljemalt 2012.aasta suvel näevad ilmavalgust kaks uut jäätist, mida Eesti jäätisesõbrad on kõige palavamalt oodanud.

Kui läbi ajaloo on Eesti kaks eelistatumat jäätisemaitset olnud ikka vanillimaitse ja šokolaadimaitse, on nüüd märgata uusi tuuli ning oodatakse uusi ning eksootiliste maitsetega jäätisi, mida ka võõrsil proovitud on. Seda kajastab ka rahvahääletusel kolmeks populaarsemaks ideeks tunnistatud maitsete pingerida, milledest kaks ideed baseeruvad piparmündijäätisel ning üks rabarberijäätisel. Kõigi esitatud ideedega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles