Eksmees kingib Cheryl Cole'ile chihuahua?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British singer Cheryl Cole poses on the red carpet before the screening of "Habemus Papam" presented in competition at the 64th Cannes Film Festival on May 13, 2011 in Cannes.     AFP PHOTO POOL / YVES HERMAN
British singer Cheryl Cole poses on the red carpet before the screening of "Habemus Papam" presented in competition at the 64th Cannes Film Festival on May 13, 2011 in Cannes. AFP PHOTO POOL / YVES HERMAN Foto: YVES HERMAN/AFP

Lauljatar Cheryl Cole'ist petmise pärast lahku läinud Ashley Cole kavatseb väidetavalt naisele 28. sünnipäevaks koera kinkida.

Viimasel ajal levivad kuulujutud, et paar on suhte üles soojendanud ja lauljatar plaanib lähipäevel endisesse koju tagasi kolida, kirjutas The Sun.

Jalgpalluri sõber rääkis ajalehele: «Ashley soovib talle juba mõnda aega uut kutsikat kinkida, kuid seni pole õiget hetke tekkinud. Ta helistas juba aretajale.»

Allikas lisas: «Ta soovib ka koos Cheryliga täiesti privaatsesse kohta reisida, et veenda teda ühises tulevikus. Ta arvab, et naine nõustub.»

Mures pere ja sõbrad on Cherylit hoiatanud, et ta ei taaselustaks suhet truudusetu eksmehega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles