Paris Hilton on vallalise elust erutatud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: SCANPIX

Miljonär-Barbie teatas, et plaanib pärast lahku minekud Cy Waitsist romantilistest suhetest mõneks ajaks pausi teha. Paris teatas lahkuminekust selle nädala esimeses pooles, vahendas Monsters and Critics.

Naise esindaja palus ajakirjanikel paari eraelu austada neile niigi raskel ajal. Parise kinnitusel on nende suhted edaspidi sõbralikud.«Oleme Cyga aastais sõbrad olnud. Tean teda Las Vegasest, ka minu pere tunneb teda, ta on nii hea mees ning käitus minuga alati väga hästi. Ta on üks minu lähedasemaid sõpru,» rääkis Paris Hilton.

Lisaks avaldas ta, et tal pole olnud kunagi võimalust vallalise elu nautida. «Ma pole kunagi vallaline olnudki. Mul on alati kaaslane olnud ja olen kartnud üksindust. Olen vist sellist sorti inimene, kes vajab kedagi kogu aeg enda kõrvale ning ma pole end ise õieti tundmagi õppinud,» selgitas ta.
«Kui ma suhtes olen, siis annan endast 100%. Hetkel olen ma elevil, et saan ennast paremini tundma õppiga ning oma pere, sõprade ja tüdrukutega koos rohkem aega veeta.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles