Chris Cornell: Led Zeppelin ilma Plantita oleks masendav

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Cornell
Chris Cornell Foto: AP / Scanpix

Rokkar Chris Cornell nimetas hiljutises intervjuus masendavaks Led Zeppelini otsust taasühineda ilma solist Robert Plantita.


Led Zeppelini liikmed teatasid oktoobrikuus, et ansambel kavatseb 2009. aastal tuurile minna ilma Robert Plantita, kes ei nõustunud taasühinemisturneel osalema, kirjutab WENN.

Selle tulemusena pidi endine ansamblite Audioslave ja Soundgarden laulja Cornell lükkama ümber väiteid, mille kohaselt ta legendaarse ansambliga liitumiseks läbirääkimisi pidas.

Cornell ei nõustuks enda sõnul mingil juhul Planti asendama, sest suurem osa fänne ei taha näha superbändi teise lauljaga esinemas.

«Ma ei kavatseks seda teha, hoolimata sellest, kas nad pakuvad selle välja või mitte. See ei ole minu jaoks loogiline,» ütles Cornell.

«Ma ei tahaks näha ennast esitamas Zeppelini laule koos kahe kutiga, kes olid varem koos Robert Plantiga bändis nimega Led Zeppelin samal ajal, kui Plant kusagil teisel tuuril on,» lisas muusik.

«Seda piletit ma ei ostaks. See ei ole Led Zeppelin. Minu arust on see täiesti masendav. Ma ei teeks mitte kunagi midagi sellist, ainuüksi austusest selle ansambli pärandi suhtes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles