Osale värske Playboy kaanestaari Margret Järve live shows!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Live Show With Margret Järv And Jana Kask 22.06.11! Don`t miss it!
Live Show With Margret Järv And Jana Kask 22.06.11! Don`t miss it! Foto: Cattivas closet

«Oma seekordse live'i viime läbi vabas õhus, kui ilm seda vähegi lubab. Asukohaks valisime šarmika lokaali Tallinna vanalinnas,» pajatab värske Playboy kaanestaar Margret Järv.

Margret, mis show`ga täpsemalt tegu?

Olen oma sõbrannade, Kärt Kirkmanni ja Jana Kasega, otse-eetris kolmapäeva õhtul, 22. juunil ning sel ajal on kõigil vaatajatel võimalus küsida küsimusi ning meiega kaasa rääkida, kasutades selleks ettenähtud jututuba.

Kus te oma show`d teete? 

Ühel ägedal suveterrassil ning seda näeb interneti vahendusel sellisel leheküljel nagu Cattiva`s Closet, mida vaata SIIT!

Ja, kes pole show`st varem midagi veel kuulnud, siis meie eelmist etteastet vaadake julgelt SIIT!

Margret, Sulle veel üks küsimus Elu24 lugejatelt. Nimelt lubasid vastata möödunud nädalal online-küsimustele, aga nendest pole kippu ega kõppu. Mis juhtus?

Elu on vahepeal nii raju olnud, et... Teate küll ju, suvi teeb omad korrektuurid. Aga ma luban, et vastan neile lähiajal. Võib-olla jõuan teha seda enne jaanipäeva, aga võib-olla hoopis pärast... We`ll see!

Aga võite saada ju oma küsimustele kiired vastused, kui esitate need meie homses, 22. juuni live show`s Cattiva`s Closet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles