Milline Rabarocki bänd ajas turri Crami ihukarvad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
No-Big-Silence´i laulja ja Rabarocki korraldaja Marek Piliste alias Cram.
No-Big-Silence´i laulja ja Rabarocki korraldaja Marek Piliste alias Cram. Foto: Jelena Rudi

Möödunud nädalavahetusel peeti Järvakandis maha kuues Rabarock. Elu24 uuris festivali korraldustoimkonna n-ö neljalt tugisambalt: Eva Palmilt, Kristo Rajasaarelt, Marek Pilistelt ehk Cramilt ja Danel Pandrelt nende enda muljete kohta tänavuselt ürituselt.


Marek Piliste alias Cram: tänavu jäi kuidagi rohkem aega bändide vaatamiseks, ju oli korraldus juba ennast n-ö sisse töötanud. Esimesest päevast avaldasid muljet J.M.K.E. ja Mustasch oma tugeva lugude valikuga. Sama meelt tundus olevat ka publik. Pendulum tõi mulle kananaha ihule (ja seda mitte külmast) kui vaatasin, kuidas terve pealava esine ühtse massina hüppas. Tõeliselt kõva festivalibänd.

Teisest päevast oli kõva sõna Orelipoiss, sain ka oma lemmikloo «Minu pruut» . Rock Hotel tõmbas publiku tõeliselt käima, minu isiklik lemmik oli aga Filter. Ja muidugi John Lydoni karisma PILi liidina oli ikka tõeliselt võimas. Samuti üllatas ta mind positiivselt just live-lauljana
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles