Eva Palm: meil oli igati vägev üritus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Palm
Eva Palm Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel peeti Järvakandis maha kuues Rabarock. Elu24 uuris festivali korraldustoimkonna n-ö neljalt tugisambalt: Eva Palmilt, Kristo Rajasaarelt, Marek Pilistelt ehk Cramilt ja Danel Pandrelt nende enda muljete kohta tänavuselt ürituselt.

Eva Palm: sain töö tõttu kahjuks vaid pealava bände jälgida. Pendulum üllatas tugevalt – tohutu energia, viimaste detailideni tehniliselt lihvitud live, publik ühtses rütmis vihmases Eestimaises öös kaasa elamas.

Rock Hotel – tõelised professionaalid ja härrasmehed nii laval kui selle taga, mõnus fiiling ning vanad head lood. Nevesis – noored karmid eesti mehed tõestasid, et suudavad end suurel laval maksma panna.

Mustasch rokkis täiega ning ka minu isiklik lemmik Filter sai nüüd lõpuks nähtud, kuuldud ja piltigi tehtud. Meil oli igati vägev üritus, jätkus nii nalja kui üllatusi. No ja kogu see punt seal koos oli minu jaoks ikka mega vaatepilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles