Rabarocki korraldaja Kristo Rajasaare kinkis Abrahamile lilla t-särgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Rajasaare
Kristo Rajasaare Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel peeti Järvakandis maha kuues Rabarock. Elu24 uuris festivali korraldustoimkonna n-ö neljalt tugisambalt: Eva Palmilt, Kristo Rajasaarelt, Marek Pilistelt ehk Cramilt ja Danel Pandrelt nende enda muljete kohta tänavuselt ürituselt.

Kristo Rajasaare: Nägin suurepäraseid live-fragmente telgilaval– Cricle’i hevispetaaklit reede õhtul, Orelipoisi ühemeheshow’d laupäeva hommikul, tuhat inimest kaasa laulmas, Abrahami ja Tommyboy artikulatsiooni supersooritust (kinkisin Abrahamile lilla festivali t-särgi). Teise lava bändidest nägin juppe NoMeansNo üliintensiivset livest ja Electric Wizardit.


Pealava suurim üllataja oli IAMX ja lemmikuks Public Image Ltd (neile meeldis publik ja festivali fluidum niivõrd, et küsisid luba 15 minutit kauem mängida). Hea meel on selle üle, et Pendulum suutis tõestada oma headust ka konservatiivsetele rokkaritele ja tõmbas kogu reedese pealava publiku korralikult käima.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles