Staarblondiin Hilton avaldas oma kaalu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: AP/Sipa

Miljonär-Barbie avaldas, et on hakanud kaalus juurde võtma tänu oma armukesele Cy Waitsile. Enne mehega kohtumist kaalus 172 cm pikk Paris Hilton vaid veidi üle 47 kg, vahendas Metro Lyrics.

Nii tema ema Kathy Hilton kui Waits olid naise pärast väga mures. «Ma olen olnud kogu maailma kõikidel ägedamatel pidudel,» rääkis Paris. «Käisin alati väljas oma sõbrannadega, jõin palju kohvi ja energiajooki. Söögiks oli peamiselt rämpstoit, sest meil oli lihtsalt kiire. Mu ema ütles mulle, et ma olen liiga kondine ja see ei paista enam hea välja,» lisas ta. «Ütlesin talle, et Hollywoodis ongi kõik sellised. Nii need asjad käivad. Tema seda aga normaalseks ei pidanud.»

Hilton kohtus treeneri ametit pidava armukese Cy Waitsiga eelmisel suvel. Mees hoolitseb nüüd staari toitumisharjumuste muutmise eest. «Ta on mulle kõik ära seletanud. Söön kodus ainult mahetoitu. Ta sunnib mind toitumise teemadel ka igasuguseid saateid vaatama,» selgitas Paris Hilton.


Hetkel kaalub naine 52 kg ning on sellega ka väga rahul. «Isegi kui ma olen natuke ülekaaluline, peavad inimesed mind kohe paksuks. See pole aus. Ma olen oma kaalu üle õnnelik, tunnen end tervena ja hästi. Teen lihtsalt mõistlikke valikuid.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles