Armuvalus Eesti kodanik suri Tais

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tai politsei uurib Eesti kodaniku surmajuhtumit Phuketis
Tai politsei uurib Eesti kodaniku surmajuhtumit Phuketis Foto: SCANPIX

Tai politsei uurib Eesti kodaniku surmajuhtumit Phuketis.

Phuketi politsei esindaja Yingnucharee Longkaewi sõnul leiti 45-aastase Artur Mansurovi surnukeha eile Surin Roadil asuva ärikeskuse maja kolmandalt korruselt, edastab phuketgazette.net.

Mansurovile kuulus toiduainete ekspordifirma. Firma teiseks osanikuks oli üks venelanna, kes lahkus selle aasta mais ootamatult.

Väidetavalt oli äripartneritel intiimsuhe ning naise lahkumine tekitas mehes depressiooni ja stressi.

Mansurovi tuttavate sõnul hakkas mees armuvalu tõttu jooma.

Politsei lisas, et surnukeha juures oli näha verega segatud okset. Samuti oli ruumis palju tühje alkoholipudeleid.

Mansurovi surnukeha saadeti Vachira Phuket Hospitali lahkamiseks. Mehe surnukeha on politseiuurimise aja seal. Pärast seda saavad sugulased selle kodumaale viia.

Surmapäeval olevat Mansurov autoga koju sõitnud. Politsei kinnitusel oli auto esiosa märgatavalt kannatada saanud. Kokkupõrke tõttu võisid mehel vigastused tekkida.

Selleks ajaks, kui parameedikud mehe korterisse jõudsid, oli ta juba surnud. Politsei leidis ka kilekoti ravimitega. Oletatakse, et ta suri südame äkilise seiskumise tagajärjel.

Tai võimud teatasid Mansurovi surmast Eesti saatkonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles