Rabarockil registreeriti kokku 71 väärtegu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabarock 2011, teise päeva tipphetked
Rabarock 2011, teise päeva tipphetked Foto: Jelena Rudi

Nädalavahetusel Järvakandis toimunud festival Rabarock 2011 möödus politseile rahulikult ja suuremate korrarikkumisteta.

Kolme päeva jooksul registreeriti kokku 71 väärtegu, millest 53 moodustasid liiklusseaduse rikkumised.

27 neist olid alkoholijoobes roolikeerajad. Ühe sõidukijuhi suhtes oli vaja algatada kriminaalasi, kuna temal tuvastati joobeseisund.

Esimesel kahel päeval tabati joobes juhte vaid neli, enamik rikkujaid selgitati välja festivalilt lahkujate seast. Kogu festivali jooksul vajas neli isikut kainenemisele toimetamist.

Kuus alaealist olid tarbinud alkoholi ja neli festivalikülalist olid tarvitanud narkootikume.Raskeid kuritegusid ja suuremaid avaliku korra rikkumisi festivali jooksul toime ei pandud.

Rapla politseijaoskonna juht Janno Ruus on üldiselt rahul Järvakandit sel nädalavahetusel külastanutega, kuid muret tekitas siiski tema sõnul avalikus kohas alkoholi tarvitamine.

«Positiivne oli aga see, et politsei märkusi aktsepteeriti ja enamusel juhtudel õigusrikkumine ka lõpetati,» kiitis Ruus muusikasõpru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles