Kuidas Rabarock meeldis?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suve suurim rockifestival Rabarock 2011 Järvakandis
Suve suurim rockifestival Rabarock 2011 Järvakandis Foto: Jelena Rudi

Kuuendat aastat Järvakandis toimunud festivalil Rabarock nautis üle 10 000 muusikasõbra 29 artisti esinemist maailma eri paigust. Festival oli nii bändide kui ka lavade arvu poolest suurem kui kunagi varem.

Esimese päeva vaieldamatuks tipuks oli Austraaliast pärit peaesineja Pendulum, kes pani heitlikust ilmast ja vihmasajust hoolimata kogu rahva kaasa elama. Raskema rocki fännid viis eufooriasse kauaoodatud Rootsi rockbänd Mustasch.

Kindlasti oli kogu festivali suurimaks staariks Public Image Ltd. koos legendaarse bändiliidri John Lydoniga. Peale kontserti toimus punk-ikooni ja kultuuriminister Rein Langi meeleolukas taaskohtumine. Esmakordselt tutvuti 23 aastat tagasi Rock Summeril, mille peaesineja oli PiL ja üks korraldajatest Lang.

Peale aastast pausi naases Rabarock võimsamalt kui varem: laiendatud territooriumile mahtus kolm lava ja telklaager. Lisa pakkus väärtfilmikino ning melukas oli festivali alal asuv veinitelk, kus kodumaised kirjanikud ja luuletajad oma loomingut esitasid.

2011. aastal esinesid Rabarockil: Pendulum, Public Image Ltd., Filter, Mustasch, IAMX, Sunrise Avenue, Electric Wizard,  Rock-Hotel plays Rock-Hotel 1983,  Aides, DND, Ewert & The Two Dragons, Ultima Thule, J.M.K.E, Def Räädu, Winny Puhh, Circle, Apelsin, The Bad Ass Brass Band, Orelipoiss, Kurjam, Goresoerd, Nevesis, Teräsbetoni, Anal Thunder, NoMeansNo, Abraham, Metsatöll, Rock Reality band, Singer Vinger.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles