Galerii: täna esilinastub õudusfilm «Saw IV» («Saag IV»)

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Saw IV»
Kaader filmist «Saw IV» Foto: Internet

Täna esilinastub Eestis verdtarretav õudusfilm «Saw IV» («Saag IV»), mis jätkab 2004. aastal alanud ja üliedukaks osutunud saagat.

Jigsaw ja tema õpilane Amanda on surnud.

Pärast uurija Kerry (Dina Meyer) mõrva saabuvad sündmuskohta üle vaatama kaks kogenud FBI profileerijat, agendid Strahm ja Perez, et aidata Jigsaw varjupaigas leiduvatest osakestest terviklikku pilti kokku panna.

Korraga kaob politsei erirühma komandör Rigg (Lyriq Bent) ning korravalvuritel on aega vaid 90 minutit, et lahendada rida haiglaseid lõkse ja päästa oma sõber või seista silmitsi tapvate tagajärgedega.

Filmis teevad kaasa Tobin Bell, Scott Patterson, Betsy Russell, Costas Mandylor, Justin Louis jt. Selle lavastas kahe eelmise osa režissöör Darren Lynn Bousman.

Film on alla 16-aastastele keelatud ning seda ei soovitata nõrganärvilistele. Filmis esineb šokeerivaid ja intensiivseid stseene.

Vaata filmi treilerit siit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles